Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
Startersaanbod
Start Chat
         

Starten met de Boekhoudbundel

Online boekhouden samen met een lokale boekhouder. Wij doen waar wij goed in zijn zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Wat is de Boekhoudbundel?
De Boekhoudbundel is een initiatief van ikwordzzper.nl en Twinfield. Zij werken samen met boekhoud- en accountantskantoren, welke werken met de software van Twinfield. Hierdoor ben jij zeker van de beste koppelingen tussen jouw administratie, bankrekening en boekhouder. Samen bundelen wij kennis en kunde. Wij zorgen dat jij online het beste aanbod krijgt. Wij vinden het belangrijk dat jouw boekhouding door een ervaren en betrouwbare boekhouder wordt verwerkt. De kantoren waar wij mee samenwerken controleren wij op klantervaringen en beoordelingen.

Wij bieden 3 verschillende Bundels aan. Binnen deze Bundels krijg jij de beschikking over een facturatiemodule welke gekoppeld is aan jouw boekhouding. Bekijk hieronder welke pakketten wij aanbieden of zoek direct een boekhouder bij jou in de buurt. Verder hoef jij niet onnodig veel te doen aan jouw boekhouding. Je maakt facturen en stuurt jouw inkoopfacturen per mail, scan of in een schoenendoos aan één van onze boekhoudkantoren.

Heb je interesse? Kijk dan hier voor meer informatie en welke Bundels de Boekhoudbundel aanbiedt of zoek hier naar een boekhoudkantoor bij jou in de buurt welke de Boekhoudbundel aanbiedt. Indien er geen kantoor bij jou in de buurt gevestigd is, kun je ons contactformulier invullen. Wij kunnen jou namelijk ook online helpen.

agenda

Data ophalen ...
Lees meer

Forum

doe mee met de discussie Lees meer
Re: Visitekaartjes: nog nuttig of niet?
24 nov 2017
Re: Eigen vermogen icm lease auto
24 nov 2017
Re: Klant betaalt niet.
24 nov 2017
Lees meer